SL

Translate:

Hrastinska pot 40, 8250 Brežice

+386 40 630 615

Šola Razumeti psa & Pasji svet

Vzgoja psa v pasji šoli Razumeti psa je srčna uporabna in zabavna

Sodoben pristop k vzgoji psa

Predstavim sodobno pasjo vzgojo, ki upošteva telesni, mentalni in čustven nivo psa.

Hkrati spoznaš splošna načela vzgoje: pasti socializacije, nebesedna komunikacija, meje so pot do svobode, uporaba ali zloraba hrane, pomen samonadzora, preusmerjanja in poznavanja prepovedi, učni procesi, pomen igre med skrbnikom in psom.

Vzgoja psa Šola Razumeti psa
FB Poučnica

Dobrodošel kuža

Prisluhni dobronamernim namigom kako pristopiti k vzgoji pasjega prišleka pa naj bo to mladiček ali že odrasel kuža ... osnove so si skorajda identične ... 

(Nad)Graditi odnos s psom

Pod drobnogled postavim odnos skrbnika in psa s predlogi kako se z osnove povzpeti na višjo raven sodelovanja, da bo življenje skrbnika s psom prijetnejše in seveda pasje bivanje s skrbnikom izpopolnjujoče in hkrati zabavno

:: igra skrbnika in psa 

:: pogled  kinoloških dejavnosti 

leto 2019

Vzgoja psa Šolanje psa
FB Poučnica

Vloga hrane v življenju psa

Vzgajaj po principu, ki je psu naraven in pes ti bo hvaležen. Princip sem poimenovala: 'hrana = plen' in plen je pot do pozitivnega čustva zadovoljstva. 

Mantrailing 
Detekcija Delo z nosom
FB Informator

Detekcija vs Mantrailing

Poznaš pasji dejavnosti, ki zaposlita pasji smrček? Mantrailing? Detekcija ali delo z nosom? Želiš izvedeti še kaj več? Bodi radoveden in prisluhni.

Bachove cvetne esence
Pasji strah Pes in ognjemeti
FB Svetovalnica

Pasji (decembrski) strahovi

Strah pri psu ni votel in okoli ga ni nič. Strah je za psa čisto resno čustvo, ki marsikaterega štirinožca in skrbnika spravlja v stisko. 

Otrok in pes 
Vzgoja psa
FB Svetovalnica

Dinamika otroka in psa

Otrok in kuža. Prijatelja ali tekmeca? Zaupnika ali nasprotnika? Pričakuješ otroka? Družina hrepeni po psu? Kako pristopiti, da boš ravnal odgovorno do vseh vpletenih. Prisluhni, da bo življenje ob otroku in psu prijetno, bogato in polno ljubezni. 

Igra skrbnika in psa
Pasje igranje
FB Poučnica

Igra skrbnika in psa

Mini tečaj Igra s psom - teorija: zakaj igra s psom, izbira (ne)primerne igrače, kdaj in kako uvesti igro, načini in vrste igre, nadgradnja: vzgoja in iskanje in še in še 🥎

Pasja šola Razumeti psa 
Pasji tečaji
FB Svetovalnica

Vpelji znanje skupinskega tečaja v pasji vsakdan

Teorija zatrjuje, da so pasji tečaji namenjeni pripravi psov in skrbnikov na učinkovito obvladovanje vsakdanjih situacij. Je temu res tako? Ali veščine tečajev nekako niso 'ta pravi' približek dejanskemu sožitju skrbnika in psa. Prisluhni namigom kaj te želijo tečaji naučiti ... 

Pasja šola Razumeti psa
Dejavniki učnega procesa
FB Poučnica

Dejavniki učnega procesa

Pes se v budnem stanju uči. Izkušnje so učenje. Zavedanje, kako se pes uči je za gradnjo odnosa s psom temeljno. Prisluhni dragocenim info.